Другий турнір Q School 2024

01-06-24

Українець Юліан Бойко впевнено розпочав другий турнір Q School 2024 року, перемігши у другому раунді Меттью Робертса за 59 хвилин та 59 секунд.

У наступному етапі змагань Юліан здобув перевагу 3-1 із кращим брейком 68 очок, але переміг Саймона Бедфорда з рахунком 4-3 лише у вирішальному фреймі.

Згодом 18-річний спортсмен із Києва провів хороший матч проти Марка Джойса, перегравши екс-професіонала з Англії з рахунком 4-0.

undefined

Маючи перевагу 2-0 та 3-2, Юліан змусив своїх вболівальників понервувати, але зрештою переміг Андреса Петрова у вирішальному фреймі матчу 1/8 фіналу, щоб опинитись у кроці до мети.

У вирішальному матчі змагань перший професіональний снукерист із України змагався за повернення до World Snooker Tour проти Фараха Аджаіба. Український снукерист виграв стартовий фрейм, перш ніж пакистанець взяв чотири партії поспіль і зафіксував перемогу 4-1.

undefined

Наш Чемпіон продовжить тренуватись та покращувати свою ігрову форму, щоб наступного сезону з новими силами повернутись до змагань на міжнародній снукерній арені.

Вболіваймо та підтримуємо разом!

За результатами чвертьфінальних поєдинків другого турніру Q School 2024 чотири гравці здобули професійні ліцензії WST на наступні два сезони: 

Фарах Аджаіб переміг Юліана Бойка з рахунком 4-1

undefined

Антоні Ковальські переміг Саймона Блеквелла з рахунком 4-1

undefined

Мітчелл Манн переміг Джошуа Томонда з рахунком 4:2

undefined

Кріс Тоттен переміг Льюїса Уллаха з рахунком 4:2

undefined

Зображення WST | Zheng Zhai 

Останні новини

Дивитися усі>

    Останні Турніри

    Дивитися усі>

      Останні Відео

      Дивитися усі>